70%verkocht

KING CHARLES

SAINT-GILLES

U vindt beslist het appartement van uw dromen...

 

 

 

 

Sint-Gillis - Wijk “Goulet Louise”, het project KING CHARLES ligt op wandelafstand van de bekende merken aan de Louizalaan, trendy restaurants, openbaar vervoer en niet ver van vele musea. Kortom, alle troeven van het leven in de stad en toch heel rustig gelegen.

 

Dit project is reeds voor de helft in handen van nieuwe eigenaars: een uitzonderlijke ligging, kwaliteitsvolle materialen, energieprestaties en de werkzaamheden zijn van start gegaan: alle ingrediënten voor een geslaagd project ...

 

U vindt beslist het appartement van uw dromen. KING CHARLES combineert een hedendaagse visie met het behoud van het Brusselse architecturale erfgoed. Het project is opgetrokken rond twee binnenplaatsen die zorgen voor lichtinval, groen en rust in het hart van de stad.

 

Kom vandaag nog onze appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers bezoeken en kies uit de vele kwaliteitsvolle afwerkingen om uw appartement naar keuze in te richten.

De energieprestaties, geluidsisolatie en architecturale charme van dit gebouw maken van dit project een absolute topper.

 

 

> Oplevering : Begin 2021

> Geschat EPB: B

> Met kelder & parking verplicht

 

TREVI GROUP : 02.340.24.73 - new@trevi.be – www.trevi.be

 

?>